Timisoara, Timis

Str. Treviso, 3

Telefon

0722566078

Trimite un email

nimafugi_idspecial@yahoo.com

Servicii

Serviciile noastre

Furnizorul tău de soluții pentru independență energetică

case inteligente​

Case inteligente​

instalații electrice​

Instalații electrice​

energie solară și eoliană​

Energie solară și eoliană​

sisteme hibride eoliene fotovoltaice​

Sisteme hibride eoliene fotovoltaice​

proiectare și consultanță instalații electrice​

Proiectare și consultanță instalații electrice​

proiectare si executie instalatii electrice

Case inteligente

O casă inteligentă este acea casă care are automatizarea locuinței, adică automatismele necesare pentru a oferi ocupanților servicii de management energetic,securitate, bunăstare și comunicare. Aceste servicii pot fi integrate prin rețele de comunicații interioare și exterioare, cu fir sau fără fir, care pot fi controlate de acasă (printr-un panou de control) sau din exterior (prin intermediul smartphone-ului, de exemplu).

Automatizarea locuinței permite automatizarea anumitor sarcini mecanice și, prin urmare, conceptul de casă inteligentă. Aprindeți luminile atunci când intrăm într-o cameră, preîncălziți încălzirea cu câteva minute înainte de a ajunge acasă, ridicați și coborâți jaluzelele sau copertinele, deconectați aparatele electrice care nu sunt utilizate, alegeți cel mai bun moment pentru a conecta un aparat, sunt câteva dintre posibilitățile caselor inteligente.

Instalații electrice

Marius Electric realizează instalații electrice la cheie în conformitate cu nevoile clientului și corespunzând reglementării și standardelor fiecărui stat în parte.

proiectare si executie instalatii electrice
proiectare si executie instalatii electrice

Energie solară și eoliană

Kit-ul hibrid solar/eolian vă va permite să economisiți energie electrică, autoproducția putând avea loc și noaptea datorită vântului și în timpul zilei de la vânt și solar. Recomandat în special pentru alimentarea continuă a sarcinilor mici, cum ar fi lumini, televizoare, decodore, sisteme de securitate, pompe, porți electrice etc. iarna și vara.

Funcționarea sa este simplă. Energia soarelui este transformată în energie electrică de către celulele fotovoltaice ale panourilor solare, iar energia vântului este transformată de alternatorul generatorului eolian. Toată această energie este alimentată în controlerele de încărcare, care sunt însărcinate să furnizeze o ieșire stabilizată pentru echipamentele dumneavoastră de joasă tensiune (de exemplu, lămpi) și să încarce bateriile. Bateriile sunt folosite pentru a acumula energia nefolosita imediat, pentru a o putea alimenta ulterior. De asemenea, oferim diagrama de conectare, care vă va arăta exact cum să conectați componentele sistemului pentru a începe să utilizați imediat energie curată.

Sisteme hibride eoliene fotovoltaice

Dacă sunteți în afara rețelei și aveți nevoie de energie pe tot parcursul anului, eolianul și fotovoltaic se completează reciproc deoarece există mult vânt iarna și mai mult soare vara.

Panourile fotovoltaice și turbinele eoliene pot fi o alternativă bună a unei conexiuni la rețea (care poate fi costisitoare) sau la un generator diesel care este de asemenea zgomotos sau poluant.

proiectare si executie instalatii electrice
proiectare si executie instalatii electrice

Proiectare și consultanță instalații electrice